Menu

.      

Katuseraha jagub Võrumaale 143 000 eurot

  • Kirjutas Liana Allas

Võru muusikakoolile jagus katuseraha nii Eestimaa Konservatiivselt Rahvaerakonnalt kui ka Sotsiaaldemokraatlikult Erakonnalt, 9000 eurot ja 5000 eurot. Kogu summat kasutatakse instrumentide soetamiseks. Foto: AIGAR NAGEL

Kolmapäevaks, 27. novembriks pidid riigikogu fraktsioonid esitama rahanduskomisjonile oma ettepanekud regionaalseteks investeeringuteks, teisisõnu niinimetatud katuseraha jagamiseks. 

Regionaalseteks investeeringuteks on 2020. aasta eelarvesse planeeritud 4,2 miljonit eurot, millest Keskerakond jagab laiali 1,6 miljonit. Kersti Sarapuu, Keskerakonna fraktsiooni esimees, kommenteeris peavoolumeedias, et iga nende fraktsiooni liige saab kasutada 50 000 eurot ja nendes piirkondades, kus Keskerakonnal oma saadikud puuduvad, panustatakse erinevaid toetusmeetmeid.

EKRE ja Isamaa jagavad kumbki 1,2 miljonit, SDE kogusumma on 200 000 eurot. Nemad on ainus opositisoonis olev erakond, kes katuseraha jagab, sest Reformierakond loobus taas sellest võimalusest. Traditsiooniliselt jääb opositsioonile vähem raha jagamiseks.

Võrumaale jagus katuseraha seekord järgmiselt:

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD