Menu

.      

Aasta vabatahtlike ja kodanikuühiskonna tegijate tunnustused tulid ka Võrumaale

  • Kirjutas Birgit Pettai

Aasta vabatahtlikud ja kodanikuühiskonna aasta tegijad ning ürituse patroon president Kersti Kaljulaid Saku mõisas toimunud tunnustusüritusel. Foto: MATTIAS TAMMET

Laupäeval tunnustasid Eesti Külaliikumine Kodukant ja Vabaühenduste Liit koos president Kersti Kaljulaidiga Saku mõisas teiste seas ka kahte aasta vabatahtlikku ning ühte kodanikuühiskonna aasta tegijat Võrumaalt.

Aasta vabatahtliku aumärk anti üle Lüübnitsa Külaseltsi eestvedajale ja aasta aega külavanema ametit pidanud Urmas Sarjale. Vabatahtliku aumärgi pälvis ka Võrumaalt Oravalt pärit Merli Ilves, kes on eriolümpialaste abiline Eriolümpia Eesti Ühenduses. Kodanikuühiskonna aasta tegijatest märgiti ära aasta innustaja tiitliga sel aastal kahel korral Võrumaal toimunud Vunki mano! loometalgud.

Lüübnitsa külavanem Urmas Sarja

 „Urmas on tõmmanud käima Lüübnitsa külas koos tegutsemise ning koos tegutsevad eri rahvusest inimesed. Peale selle mässab Urmas kogukonna heaks edukalt ka paberitööga, kirjutades projektitaotlusi ja aidates nii kaasa elukeskkonna paremaks muutmisel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD