Menu

.      

Karm lööming Pankuri Pubis

Pankuri Pubi avati Võru ajaloolises pangamajas poolteist kuud tagasi ja sellest kujunes linna üks esinduslikumaid lokaale.	Foto: Võrumaa TeatajaKAKLUS • Reede, 13. jaanuari ööl vastu laupäeva kella 3 paiku toimus Võrus värskelt avatud Pankuri Pubis tõsine kaklus, mille tagajärjel toimetati üks inimene haiglasse ja kolm isiku tuvastamiseks politseisse.

Pealtnägijate väitel oli pubis esinenud õhtul Võru oma ansambel Fibrill ja kõik oli rahulik. Kuigi pubi peaks ametlikult uksed sulgema kella 2 ajal, oli kella 3 paiku kohal veel 20-30 inimese ringis. Järsku tekkis mõnede pubikülastajate vahel sõnelus, mis kasvas kiiresti üle tapluseks ja kestis kokku oma viis minutit. Lendas kõik, mis parasjagu kätte sattus, alates klaasidest ja lõpetades riidepuudega. Verd lendas kõikjale, karjumist ja röökimist oli kosta tänavale. Lõpuks oli üks mees täiesti oimetuks löödud, tal oli peahaav, nii et talle tuli kiirabi kutsuda ja ta viidi haiglasse. Kohale tulid ka politseinikud, kes kaklejad minema viisid.

„Ei mäleta, et Võru baarides oleks kunagi selline mürgel olnud,” ütles üks pealtnägijatest eile. Teine oli tulnud, et veidikeseks maha istuda ja paar õlut võtta, kui algas hirmus kähmlus. Baaris olnud inimesed kaklusesse ei sekkunud, baarikülastajatest naisterahvad olid toimunust šokis.

(Loe edasi ajalehest.)

{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD