Menu

.      

Kohalikud ärihuvilised koguvad taas julgust

  • Kirjutas Sten Sang

Paar aastat tagasi Rõuges asutatud õmblussalongi Sirja Disain juht Sirja Säkk hindab oma kogemust töötukassa alustava ettevõtja toetuse taotlemisel väga heaks. Fotod: AIGAR NAGEL

Töötukassa Võrumaa osakonna juhataja Ene Kerge tõdeb, et viiruseaeg on märgatavalt kahandanud inimeste huvi päris oma ettevõtte asutamise vastu. Lootuskiirena märgib ta, et aasta algus on ärihuviliste arvu taas kasvatanud.

Majandus halvatud

Ene Kerge sõnul on teada tõde, et majandus liigub kriisist kriisi ja tõusule järgneb langus. „Nii on ka sel korral, aga eriliseks teeb olukorra sel korral kriisi põhjus. Mõned aastad tagasi hakkasid majandusinimesed muutuma närviliseks ja prognoositi – millal ja millises sektoris kriis tuleb. Viirusest ei osanud sel ajal keegi muidugi midagi arvata. Täna oleme olnud aasta aega väga teistsuguses maailmas. Sel ajal, kui võideldakse tervisekriisiga, tuleb ka majanduses väljakutsetega silmitsi seisa.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD