Menu

.      

„Teeme ära!” 2 + 2 talgupäeval osaleb ligi 100 talgutegu Võrumaalt

  • Kirjutas Kadi Annom

Sõmerpalu Lepatriinu lasteaia Täpikeste sõimerühma lapsed käisid eile lõuna ajal korjamas putukahotelliks vajalikku materjali. Putukahotelli tarvis on valminud ka alus, mida erinevate rühmade lapsed metsa alt korjatud materjaliga täiendama asuvad. Lepatriinu lasteaia direktori asetäitja ja „Teeme ära!” Võrumaa koordinaator Jaana Kõvatu (vasakult), õpetaja abi Krista Käremägi, õpetaja Marika Ossul ja direktor Hille Kesa koos Täpikeste rühma lastega. Foto: AIGAR NAGEL

1. mail peetakse taas üle-eestilist „Teeme ära!” talgupäeva. Juba teist aastat järjest ei ole viirusekriisi tõttu võimalik talgupäeval füüsiliselt kohtuda ega suure seltskonnaga Eestimaad puhtaks rassida. Seetõttu on tänavu tervitatav ükskõik missuguse tegevusega talgupäeva pidamine pereringis.

Muu hulgas on rajamisel lilleniidud, ehitamisel kompostikastid ning putukahotellid. „Teeme ära!” meeskond usub, et 2 + 2 talgupäev kui turvaliselt korraldatud ühine mõtestatud tegevus on üks parimaid võimalusi üksteise toetamiseks peredes ja kogukondades ning laiemalt kogu ühiskonnas.

Iga panus sobib

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD