Menu

.      

Armastatud tantsuõpetaja Leili Väisa tööd tunnustati maineka preemiaga

  • Kirjutas Sten Sang

Lusti lasteaias liigub ja tantsib mudilastega vastne Gerd Neggo tantsuõpetaja tunnustuspreemia laureaat Leili Väisa. FOTO: Aigar nagel

Antsla tantsuseltsi Pärliine eestvedajale ja õpetajale ning Lusti lasteaia liikumisõpetajale Leili Väisale anti hiljuti üle Gerd Neggo tantsuõpetaja tunnustuspreemia. 11. korda toimunud tunnustussündmuse galat peeti 14. novembril Tartus Eesti Rahva Muuseumis. Võrulasele tuli preemia pälvimine ootamatult.

Aastakümned tantsu saatel

Tantsuõpetaja Leili Väisa elu on olnud tantsuga tihedalt läbi põimunud 37 aasta jagu. Selle aja jooksul on ta andnud oma tuntava panuse Antsla valla kultuuriellu. Väisa kuulub Eesti Tantsukunsti ja Tantsuhariduse Liitu ning Eesti Tantsuhuvihariduse Liitu. Vastne tantsuõpetajapreemia laureaat õpetab peale kaasaegse tantsu ka loovtantsu ja rahvatantsu. Tema tegevusampluaasse mahuvad veel karaktertants, swingtants ja Ernst Idla treeningusüsteem.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD