Menu

.      

Kui ilm muutub, tuleb valida õige riietus. Sama kehtib kinnisvaraarenduses, kõik oleneb olukorrast

  • Kirjutas Kalev Annom

Kolmekuune Elise Grethe, Egert Pärtel (23) ja Kirsti Helena Kutsar (21) Antslas oma uue kodu ees. Foto: KALEV  ANNOM

Viimasel ajal on järjest tähele pandud, et igasugune tuleviku prognoosimise erinevates valdkondades on muutunud keerulisemaks, et mitte öelda võimatuks. Praeguseks oleme üle kahe aasta elanud koroonaaja maailmas. Algne ettevaatlikkus tõi mõneks ajaks kinnisvaraarendusse seisaku ja valmistuti hullemaks. Imekombel rakendusid pandeemiast tingitud negatiivsed stsenaariumid kinnisvaraäris väga lühikest aega ning järgnesid hoopis tõus ja liikumine Tallinnast ja Harjumaalt välja.

See on ilmekas näide, et tuleviku ennustamine on muutumas tõesti aina keerulisemaks. Nagu ei osanud keegi ette näha koroona mõjusid, ei ole lõpuni etteaimatav ka see, kuidas mõjutab kinnisvaraäri ootamatult ilmnenud energiakriis ning millised tagajärjed võivad tuleneda üldisest julgeolekuolukorra teravnemisest ja kaasneda Ukrainas toimuvaga. Näiteks kes oleks osanud arvata, et linnainimesed kolivad maale ja ostavad massiliselt kanu!?

Maamajad on nõutud kaup

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD