Menu

.      

FOTOD JA VIDEO Võrumaa mudilased pidasid küünlapäeval pika traditsiooniga folklooripidu

  • Kirjutas Kadi Annom

Küünlapäeval, 2. veebruaril toimus Lasva rahvamajas Võrumaa mudilaste folklooripäev „Suure õuna suurune, penikoorma pikkune”. Folklooripäeval lustisid Väimela, Sõmerpalu, Parksepa, Vastseliina, Punamütsikese, Päkapiku, Lasva ja Puiga lasteaia mudilased. FOTOD: Aigar Nagel

Küünlapäeval, 2. veebruaril toimus Lasva rahvamajas Võrumaa mudilaste folklooripäev „Suure õuna suurune, penikoorma pikkune”. Folklooripäeval lustisid Väimela, Sõmerpalu, Parksepa, Vastseliina, Punamütsikese, Päkapiku, Lasva ja Puiga lasteaia mudilased. FOTOD *6: Aigar Nagel


2. veebruaril kogunesid kümmekonna Võrumaa lasteaia mudilased Lasva rahvamajja, et maha pidada pika traditsiooniga folklooripidu. On juba kombeks saanud, et folklooripidu veab igal aastal eest üks lasteaed ning enamasti seotakse vahva üritus mõne huvitava tähtpäevaga.

FOTO: Aigar Nagel


Lasva lasteaia Pargihaldjas muusika- ja liikumisõpetaja Annika Eliste, kes oli tänavuse ürituse eestvedajaks, räägib, et sageli armastatakse folklooripidu pidada kevadel, harvem talvisel perioodil.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD