Menu

.      

Võru ööklubimaastik leiab täiendust

Kui kuuldused paika peavad, avatakse juulis endise Madhouse’i klubi ruumides uus ööklubi. Foto: KADI HAINAS

UUS KLUBI • Suure aastavahetuse peoga sulges Võru Madhouse oma uksed. Klubi juhataja Virgo Kaareti sõnul oli maja kehvas seisus ja vahetult pärast sulgemist kukkus sisse ka klubi katus. Tantsupõrand oli vett täis ja hävinud – maja oli lagunemas. Kaaret sõnab, et paljud arvavad, et Võru Madhouse läks pankrotti, kuid tema sõnul oli lihtsalt oluline seda ennetada. „Õigel ajal tuleb lõpetada, et mitte minna pankrotti,” sõnab Kaaret selle kohta, et klubi sulgemine oli õige otsus.

Lagunemisjärgus maja ei jää aga tühjalt seisma – sellele puhutakse peagi taas elu sisse. Klubi kallal on nähtud askeldamas töömehi ja levivad kuuldused, et Vee tn 6 hoonesse seab peagi end sisse uus klubi. Üks maja omanikest, Donald-Aik Sild kinnitab, et juba juulikuus avatakse rannaäärses hoones uus klubi. Levivad jutud, et selle eestvedaja on hiljuti taas areenile tulnud legendaarse klubi Boschwechter, uue nimega Club Boss, omanik Pait Reiman. Reiman on niisuguseid jutte kuuldes segaduses ja väidab, et tegemist on kuulujuttudega, kuid samas ei lükka väidet ka ümber. „Ei kommenteeri,” sõnab ta. Kuid Donald-Aik Sild kinnitab, et jutt sellest, et Reiman on uue klubi eestvedaja, vastab tõele ja uue klubi avamine peaks tõesti toimuma juulis. „Juunis ilmselt ei jõua,” sõnab Sild.

Eelmisel suvel oli Võru klubimaastik külluslikult klubisid täis. Club Tartu, kes tähistas hiljuti oma esimest aastapäeva, kutsub endiselt rahvast pidutsema. Veebruaris uksed avanud Club Balance on samuti leidnud oma klientuuri. Uuesti üritab jalgu alla saada ka Club Boss. Kas rahvast jätkub ka neljanda ööklubi jaoks? Klubi Industriaal pidas edukalt vastu eelmise suve ja sügisegi, kuid sellega klubi hiilgeaeg ka lõppes. Virgo Kaareti sõnul oli tunda Madhouse’i käibe langemist iga uue
ööklubi tekkimisega.

Peagi näeb, kuidas tuleb Võru klubimaastik toime tiheda konkurentsiga sel aastal ja kas kõik klubid suudavad oma klientuuri säilitada. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD