Menu

.      

Streigiga ühinesid Võrumaa õed ja perearstid

Õdede liidu Võrumaa piirkonna juht Veevi Hõrak eile oma töökohal haiglas tutvustamas rinnamärki „Väärikat palka!”, mida õed kannavad arstide streigi toetuseks. Foto: Võrumaa TeatajaSTREIK • Võru külje all Meegomäel asuva Lõuna-Eesti haigla arstid eilsest streigiga ei ühinenud, küll aga avaldavad arstidele omapoolse toetusaktsiooniga toetust õed ja perearstid.

Eile hommikul oli Lõuna-Eesti haiglas olukord rahulik. Haigla töötajad tegid oma tavapärast tööd ja mingeid streigimeeleolusid polnud märgata. Haigla omanikku, Võrumaa Omavalitsuste Liitu esindav Tiit Tõnts ütles, et ükski arst pole haigla juhtkonna poole streigiavaldusega pöördunud. Küll aga ühinesid omapoolse toetusaktsiooniga Lõuna-Eesti haigla meditsiiniõed.

„Meie ei streigi, küll aga toetame arste,” ütles eile Eesti Õdede Liidu Võrumaa piirkonna esimees Veevi Hõrak. Ta rääkis, et toetusaktsiooni käigus teevad õed oma igapäevast tööd, erinevalt tavapärasest kannavad rinnas märki kirjaga: „Väärikat palka!” Samuti jagatakse nii patsientidele kui ka kolleegidele lendlehti, milles on kirjas, et õed soovivad tunnitasuks viis ja hooldajad kolm eurot, praeguse 2007. aastast kehtiva 3,83 ja 2,11 euro asemele.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD