Menu

.      

Väimela Rukkilille lasteaias tähistati õpetajate päeva

Võrumaa kutsehariduskeskuse turismikorralduse teise kursuse õpilased Birgit Pettai ja Marilin Peedosk Lõopesa rühmaga. 	 Foto: ERAKOGUASENDUSÕPETAJAD • Reedel, 5. oktoobril tähistati ametlikku õpetajate päeva. Enamikus koolides andsid vanemad õpilased noorematele tunde, Võrumaa kutsehariduskeskuse turismikorralduse teise kursuse õpilased aga käisid sel puhul projektitöö korralduse tunni raames Väimela Rukkilille lasteaias lastele tunde andmas. Õpetajatele anti selleks ajaks vaba hommikupoolik, pärastlõunal asusid nad taas oma rolli tagasi.


Kuna Väimela Rukkilille lasteaed on ka varem Võrumaa kutsehariduskeskuse turismi õppetooli kutseõpetaja Kristel Koddalaga koostööd teinud, siis võttis lasteaia juhtkond rõõmuga õpilaste pakkumise vastu. „Eelnevast koostööst on ainult positiivsed mälestused,” ütles Väimela Rukkilille lasteaia direktor Külli Seene.


Samal ajal kui õpetajatega läbirääkimisi peeti, külastati lasteaias ka lapsi, et eesootaval õpetajate päeval kooliõpilased lastele päris võõrastena ei tunduks. Igasse rühma oli siiski jäetud õpetaja abi, kes vajadusel aitaks ja olukorda kontrolliks.


Igasse rühma oli planeeritud kaks turismikorralduse õpilast. Vastavalt projektitöö koraldusele oli eelnevalt ette valmistatud ka mitmeid tegevusi ja mänge, mida õpilased lastega läbi viisid.
Kõik projektis osalenud osapooled olid väga rahul. Õpilased said uusi praktilisi kogemusi, õpetajad vaba hommikupooliku, lapsed aga veidi teistsugusema lasteaiapäeva koos noorte „õpetajate” ja tegevustega.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD