Menu

.      

Tsoorus läksid asjad uuele ringile

Tsooru rahvamajas toimunud esimesel tasuta asjade turul oli külalisi nii Tsooru kandist kui ka Keenist, Mõnistest ja Antslast.  Foto: AIVO RAIDMATURG • Möödunud laupäeval Tsooru rahvamajas toimunud esimesel tasuta asjade turul oli külalisi nii Tsooru kandist kui ka Keenist, Mõnistest ja Antslast.


„Ühe inimese vana võib olla teise inimese uus. Mõte korraldada selline üritus kodukandis tuli sotsiaalmeedia kaudu,” ütles tasuta asjade turu üks eestvedaja Kristi Kask. Ta sõnas, et esimese tasuta asjade turu populaarsus on üpris üllatav – uudistama olid tulnud nii kohalikud kui ka kaugema kandi rahvas. „Kuulutus oli üleval Facebookis ja Tsooru poe juures,” lisas Kask.


Tasuta asjade turule olid inimesed toonud kõike, mis majapidamises enam kohta ei leia – nõusid, raamatuid, mänguasju, riideid ja muud. Nii võis näiteks raamatusõber saada oma riiulisse populaarse teose „Hüljatud” kolmanda osa või hoopiski kriminaalteose „Baskerville’ide koer”. Need, kes tulid garderoobi lisa otsima, said valida suure hulga pükste-pluuside-kudumite vahel.


„Kindlasti loodame üritust korrata. Seda ilmselt jõulude ajal, kui inimestel käsil suurpuhastus,” lausus Kristi Kask.


Tasuta asjade turud pole Võrumaal võõras nähtus – näiteks peetakse juba aastaid Rõuges vallas Sandisuu laata.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD