Menu

.      

Seitsmes üllatusauhinnavõitja on võrulane

www.sinusober.euAUHINNASAAJA • Seitsmenda üllatusauhinna võitis loosi tahtel võrulane Enn Reimann Kreutzwaldi tänavalt. Palju õnne!


Enn Reimann tellis lehe terveks aastaks, sest praegu kehtib vana soodne hind. Praegu ongi viimane aeg lehte tellida või tellimust pikendada, sest soodne hind kehtib 28. veebruarini. Päris mitmed lehelugejad on tellimuse vormistanud isegi kuni 2014. aasta lõpuni, sest kui vormistate praegu tellimuse kas või näiteks viieks aastaks, siis saate seda teha soodsa hinnaga.


Tellida on alati odavam kui osta! Ostjad on kurtnud, et teinekord ei leiagi poest Võrumaa Teatajat, sest küllalt on inimesi, kes armastavad poes lehte lugeda ja siis viskavad lehe nii tagasi, et järgmine inimene ei leiagi seda. Üks lugeja ütles, et pood on turvamehi täis, kuid leheriiuli juures nad korda ei loo. Miks? Andke meile teada, millises poes on korratu leheriiul!


Kõik, kes tellivad toimetusest (Oja 1 esimene korrus) Võrumaa Teataja, saavad soovi korral Piiri ärikeskuses asuva lemmikloomapoe Sinu Sõber soodustust andva Sõbrakaardi! 

Ütle naabrile edasi!


Soovitame oma naabrile või sõbrale edasi öelda, et kuni 28. veebruarini saab Võrumaa Teatajat tellida või olemasolevat tellimust pikendada kas või mitmeks aastaks vana hinnaga!


Kasutage soodsat võimalust!

20 PÄEVA ENIMLOETUD