Menu

.      

Üks ettevõtja – kaks ettevõtet

Pullijärve puhkeküla kämpingud on köetavad ja sobivad öömajaks ka kümnekraadise külmaga. Foto: BIRGIT PETTAIMAJUTUSASUTUSED • Eestimaa kagunurgas Misso alevikus asuv Pullijärve puhkeküla on üks kõige uuemaid turismiettevõtteid Võrumaal. 2012. aasta juuli lõpust töötav puhkeküla on nii värske, et pole jõutud veel ametlikku avamistki teha. Seega on vara sedagi öelda, kui suur on näiteks ettevõtte aastane käive ja külastajate arv. Lisaks Pullijärve puhkekülale pakutakse majutusvõimalust ka lähedal asuvas Kimalase metsamajas. Kõige sellega tegeleb Aigar Paas, kes on sellist, nii-öelda väikest turismiasja ajanud neli aastat.


Teenused


Kimalase metsamaja pakub peredele või väikestele seltskondadele vaikses metsatukas täiesti privaatset kohta ajaveetmiseks.   Foto: BIRGIT PETTAIPullijärve puhkekülas on olemas terviserada, kus saab teha kilomeetrise jalutuskäigu, staadionil ning väljakutel mängida võrk- ja jalgpalli, jalggolfi, tennist või petanki. Pullijärves saab ujuda, aga pakutakse ka kanuuga, pedaali- või aerupaadiga sõitmise võimalust. Saab ka püüda haugi, ahvenat, linaskit või angerjat.


Pulli järve äärest 15–50 meetri kaugusel on kahekohalised kämpingumajad, mis mahutavad kokku 16 inimest. Lisaks pakutakse suuremale seltskonnale telkimisplatsi ja üksikuid magamiskohti peamajas. Kämpingud on köetavad ja sobivad öömajaks ka kümnekraadise külmaga.
Kimalase metsamajas saab lisateenusena kasutada ka kümblustünni. Foto: BIRGIT PETTAIPuhkeküla peamajas on kaminasaal, saun, duši- ja tualettruumid. Kõhutäidet pakub puhkeküla kohvik, kasutada saab ka grillimaja järve kaldal. Lõuna- ja õhtusöök ning peolauad on ettetellimisel.


Valminud on ka suusarajad. Peremehe sõnul on talvel Missos veel rohkem lund kui näiteks Haanjas.


20 PÄEVA ENIMLOETUD