Menu

.      

Kaheksas üllatusauhinnavõitja on saarlane

Lugemissaali meeleolu neljapäeva keskpäeval Maxima Võru poes Kooli tänaval. Pealinna poodidesse olevat jõudnud trend poes kiirkorras tutvumiseks alla kulistada näiteks pudel veini!? Foto: Võrumaa TeatajaAUHINNASAAJA ❯ Kaheksanda üllatusauhinna võitis Võrumaa Teataja digilehe tellija Tõnis Oja Kuressaarest. Palju õnne!Auhinna läkitame võitjale Eesti Posti vahendusel. Tõnis Oja vormistas digilehe tellimuse korraga terveks aastaks.

Digilehe tellija kõige olulisem eelis on, et värsket lehte saab soovi korral täies mahus lugeda juba hilisõhtul või varahommikul ja ei ole oluline, kus lugeja parasjagu asub. Olgu siis kas Saaremaal Kuressaares, internetileviga metsatalus või lausa teisel mandril, näiteks Austraalias.

Neljapäeva, 24. jaanuari keskpäeval kontrollis toimetus meile laekunud kaebusi, et kauplustes on lehed alustel segamini, sest inimesed, kes lehti poes loevad, viskavad ajalehe pärast hooletult tagasi ja sageli nii, et väljapoole jääb lehe tagumine külg. Ajalehed-ajakirjad on samasugune kaup nagu sool ja suhkur. Kui soola ja suhkrupakid sätitakse ilusasti ritta, siis vajavad kohendamist ka leheriiulid. Omaette teema on lehtede lugemine, millel peavad silma peal hoidma turvamehed.

Neljapäevane vaatlus näitas, et kord on käest ära Maximas, kus tekib lugemissaali tunne (vaata fotot). Jaagumäe keskuse toidupoes (Kreutzwaldi– Vabaduse nurgal) ei leidnud meie vaatlejad neljapäeva keskpäeval Võrumaa Teatajat üleski, või oli see juba läbi müüdud? Kõige korrektsemalt oli lehemüük seatud Selveris. Täname Selveri kollektiivi!

NB! Kuni 28. veebruarini saab Võrumaa Teatajat tellida vana hinnaga!

20 PÄEVA ENIMLOETUD