Menu

.      

Lepatriinu sai värvilise kingituse

Foto: Võrumaa TeatajaKINGITUS ❯ Sõmerpalu Lepatriinu lasteaias oli jaanuarikuu viimasel päeval elevust palju, sest saali toodi järjest juurde suuri värvilisi pakke. Kui pakid kenasti saalis, algas Täpikeste- Pallikeste-Mummukeste Põnnikeste kontsert, millega tänati kingituse toojaid aktsiaseltsist Toftan. Eriti reibas oli Lepatriinude koondorkestri uute pillidega esmaettekandele tulnud lugu.

Lepatriinu lasteaia direktor Olga Bogdanova andis laste nimel ASi Toftan tegevdirektorile Martin Arulale üle tänukirja kenade ning lastele vajalike mängu- ja liikumisvahendite eest. Sõmerpalu valla haridus- ja kultuuritöö spetsialist Maarika Rosenberg ulatas lillekimbu ASi Toftan ostusekretärile Elika Aasmetsale ning rõhutas, et selline omakasupüüdmatu abi väärib igati esiletõstmist.

„Sõmerpalulased on uhked, et vallas on selline tore ettevõte nagu AS Toftan ja me teame, et naabrid meid Toftani pärast kadestavad,” ütles Maarika Rosenberg.

Kohe pärast ametlikku pidulikku osa asuti kingitusi koos õpetajatega lahti harutama ja liikumisteed kokku sättima. Sai ilus värviline rada lausa saali ühest seinast teise. Kohe tekkis järjekord, sest vastne rada oli nii põnevalt kutsuv.

Kahju oli sel hetkel neist kümmekonnast lapsest, kes 58-liikmelisest Lepatriinu lasteaia perest sel päeval kodus haiged olid. Õnneks ei jää rada proovimata neilgi.

(Vaata fotogaleriid!).

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD