Menu

.      

Võru ühistuid jätavad Navitrolla seinapildid külmaks

Võru linnavalitsuse pakutavad võimalikud kavandid maja otsaseinte kaunistamiseks. Kavand on tehtud isegi tornmaja jaoks, mis pole aga veel soojustatud.   Allikas: VÕRU LINNAVALITSUSVÄHENE HUVI • Võru korteriühistud pole vaimustuses Võru linna ettepanekust maalida renoveeritud kortermajade seintele Navitrolla pildid.


„Meil on isegi ilus maja, ärge laske seda ära rikkuda,” vahendas värskelt KredExi toetusega renoveeritud Tartu tn 33 korteriühistu esinaine Evi Lipmeister ühistu liikmete arvamusi maja otsaseinte ülevärvimisest Navitrolla piltidega. Lipmeister ütles, et selline mõte on hea siis, kui linn on heas korras. „Kui ühel majal sein narmendab ja tänavad auklikud, siis pole teise maja sellisel värvimisel mõtet,” lisas ta.


Võrus asuva Kreutzwaldi 58b korteriühistu esimees Vambola Sulg ütles, et nädalavahetusel oli Tartus korteriühistute foorum, kus Võru ühistute esimehed olid kõik koos. Arutati ka seinte värvimise teemat, aga keegi seda ei soovinud, rääkis Sulg. „Mis me neist seintest enam üle maalime?” märkis ta.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD