Võru ühistuid jätavad Navitrolla seinapildid külmaks

Võru linnavalitsuse pakutavad võimalikud kavandid maja otsaseinte kaunistamiseks. Kavand on tehtud isegi tornmaja jaoks, mis pole aga veel soojustatud.   Allikas: VÕRU LINNAVALITSUSVÄHENE HUVI • Võru korteriühistud pole vaimustuses Võru linna ettepanekust maalida renoveeritud kortermajade seintele Navitrolla pildid.


„Meil on isegi ilus maja, ärge laske seda ära rikkuda,” vahendas värskelt KredExi toetusega renoveeritud Tartu tn 33 korteriühistu esinaine Evi Lipmeister ühistu liikmete arvamusi maja otsaseinte ülevärvimisest Navitrolla piltidega. Lipmeister ütles, et selline mõte on hea siis, kui linn on heas korras. „Kui ühel majal sein narmendab ja tänavad auklikud, siis pole teise maja sellisel värvimisel mõtet,” lisas ta.


Võrus asuva Kreutzwaldi 58b korteriühistu esimees Vambola Sulg ütles, et nädalavahetusel oli Tartus korteriühistute foorum, kus Võru ühistute esimehed olid kõik koos. Arutati ka seinte värvimise teemat, aga keegi seda ei soovinud, rääkis Sulg. „Mis me neist seintest enam üle maalime?” märkis ta.

Comments  
  0
Enne getostomist tulebki graffiti ja muu p... mis kuulub kuulsuse narruse juurde.
  0
See ju puhtal kujul navi trolla reklaam mitte heategevus. Kui hr trolla tahab olla pyhas kubstbik siis reklaamigu oma töud teisiti .
  +5
no kurat küll,lolluste peale raha kas ikka nii rikkad oleme...lasteaednikud võru linnas on juba 5.aastat näljapajukil 400€..pole sõnu...tehke ennemalt need asjad korda saamatute reformikaabakate kari eesotsas saarmanniga,kes isegi papa kaudu ärastatud toimivad ärid kõik põhja suutis ajada trügis linna etteotsa ja lasevad veel viimselgi minna ...sellised viivadki võru linna veelgi sandimasse seisu....
  +4
omalajal võõbati ka üks maja ots ära. Ilus oli niikaua, kuni pilt hakkas narmendama.
Olen arvamusel, et hiljem linn ei anna raha räbaldunud pildi eemaldamiseks.
Teen ettepaneku- aidata puuetegainimeste koda üüripinna tasumisel.Lp. linna saksad , tehke midagigi head ja õilsat.
Me keegi ei tea millal jääme haigeks(puudeliseks).
  +4
Esiteks on Navitrolla kallis kunstnik vaese linna jaoks. Ummamuudu linna need loomakujud ju märgistaksid, siiski ei soovita ma majadele nõnda iseäralikku kaunistamist. Omapära väsitab,hoidkem parem puhtust ja korda, ärgem laskem ennast linnaisade valimismängudesse segada.
  +2
Majaühistud on oma sõna õelnud - ei sobi.
Tallinki seksuaalvähemusomanikud samuti- käib küll !
  -3
Ja kintsukaapia Lippmeister koos kõiketeadja Sulega on arvamusliidrid selles küsimuses. Suured juhid on rääkinud ...
  +12
Linnapea on ka puruvaene - isegi isiklikud kohtukulud tahtis linnakassast tinistada
  +2
minu arvates on idee väga hea. Linna väline pilt paraneks oluliselt, kui neli-viis kesklinna kolemaja saaks viisakama ja huvitavama näo. Linnavalitsus võiks oma kaukast ühistutele 20-30 protsenti sihtotstarbelist toetust anda värvi ostmiseks. Selge see, et Võru korteriomanik on rahaliselt suht viletsas olukorras ja idee vastu on osa inimesi sellepärast, et vahel ei jätku neil ehk söögirahagi.
  +12
Äkki võrumaa järveäärsed,rikkad ja ilusad soovivad oma majadele siis neid maale,,kui kõigi mugavustega kommunaalkorteri omanikud seda ei soovi :u
  +5
parandagõ no mõni assvaldiauk noide piltega ärr
  -3
Pigem ming lit... seinale
  0
Sa kohalik oled mingi kilulinna kohtlane või? Navitrolla käib ju neid Teie orjalaevu kaunistamas seal .
  +1
Kas need on Ape või Aluksne korteriühistud ?
  +1
poliitsõbrad - ajage teemasid nagu vaja on - mitte siis kui valimised paistavad ja vaja krõbuskit sigadele pilduda. :S
  -7

Quoting maali:

tubli võru !!!! ei ühtegi uut ja lahedat asja. juba eos vaja kõik maha materdada. oh milline pessimism.


mida madalalauba ja palgaliselt lumpenilt ikka muud oodata oligi,hea asja jaoks on rahast hale.nagu tallinna linn juba
  -2
tubli võru !!!! ei ühtegi uut ja lahedat asja. juba eos vaja kõik maha materdada. oh milline pessimism.
  +3
olen kuulnud, et 3-4 ühistut siiski soovivad neid maale. ega väga palju rohkem neid renoveeritud maju polegi. nii et külmaks jätab ta pigem mõne üksiku viriseja.
  -5
keegi seda ei soovinud? Kohe nii üksmeelselt ollakse uute ja huvitavate ideede vastu? Kuid soovin, et linnavalitsus ei kaotaks lootust ja teeks taolise pakkumise näiteks Jüri 16 korteriühistule. See oleks võrratu ja sobiks Võru linna nn.visiitkaardiks suurepäraselt. Võib-olla kunagi tulevikus on Võrus uuemeelsemaid korteriühistuid rohkem. Lootma peab.

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD