Menu

.      

Veski pubi ja külalistemaja on üks sõbralik ning mõnus koht

Foto: JOOSEP AADERSÖÖGI- JA ÖÖBIMISKOHT • Oleme mitu puhku olnud Veski pubi juures – enamasti siis, kui suvine rattatuur sealt alguse saab. Kunagi pole aga aega olnud asutuse enda töödesse sekkuda. Sel korral olime pubis just selle pärast. Rääkisime omaniku Rene Tarendiga Antslas söömisest ja joomisest, samuti majutusest, sest Veski pubis on ka külalisteruumid, saun ja muu sinna juurde kuuluv.

Talv on otsas ja kevad võtab võimust

Veski pubi peremees Rene Tarend.            Foto: JOOSEP AADERVeski pubi on üks soliidne söömise koht ja seda nii sisustuse kui ka maitsvate toitude poolest. Vist pole patt öelda, et ilusamaid istumiskohti Antslas. Külalistemajas on aga viis tuba, kus ööbida. Magamiskohti on kümme. Olemas on suur seminariruum, mida ka rohkesti kasutatakse. Kes mingil muul põhjusel kui eneseharimine Antslas on, võib aega kulutada näiteks suures mullivannis või saunas. Põhjusi Antslasse tulla ja ööbimiskoht Veski külalistemajja võtta on palju, leidke see üks ning tulge, teid oodatakse rõõmuga!

Veski külalistemaja on telefoni teel kättesaadav 24 tundi ööpäevas. Pubi ja külalistemaja töötavad juba kuus aastat ning seal on kuus töötajat. Maja on küll Rene Tarendi juhtida ja arendada, kuid päris alguses ning nüüd mõnikord hiljemgi on ka tema isa ja ema siin abiks. Eks ole tähtis, et perekonna ettevõtmine edeneks. Hoone on ju perekonnal ühiselt ostetud ja koos peetakse seda ka korras.

Antsla on pisilinn, kus on suhteliselt raske toime tulla, kuid Rene Tarend on tulnud ja küllap tuleb edaspidigi. Tal on palju plaane, küll need tal tasapisi ellu saavad viidud!

Maitsev söök toob sööja tagasi

Veski pubis pakutakse head mitmekesist toitu. Päevapraad maksab kaks ja pool eurot ning see on iga päev erinev. Talvised ja suvised hinnad on pisut erinevad. Väljaspool maja pakutakse ka cateringi teenust, näiteks peolaudu kuni 40 inimesele jne.

Iga päev on Veski pubis saadaval seitse praadi. Salateid on umbes kolm või neli, nende seas näiteks singi-oasalat. See on hästi minev kaup.

Foto: JOOSEP AADERSupiarmastajatele on iga päev kolm suppi ja makaroniarmastajatele kolme sorti pastaroogi.
Mis on Prantsuse praad, kuidas mekib teravamaitseline lambapraad või näiteks kanafilee fetajuustuga, tuleb sööjal ise järele proovida. Päris kindlasti võib öelda, et neid sööke tellides ei eksi, sest need on nii maitsvad!

Magustoite pakutakse mitut sorti, kuid näiteks Astelpaju Unelm on tõeliselt hea amps, mis tõstab tuju.

Et söögikohast midagi teada, tuleb seal söömas käia. Minge proovige Veski pubi toite ja te ei kahetse! Ja pealegi – hea söök toob söögikohta tagasi.

Tore, et väikelinnas Antslas üldse selline pubi-külalistemaja on, hea, et leidub Rene Tarendi sugune mees, kes ei karda riske võtta ning pakub antslalastele ja linnakese külalistele suursugust äraolemist.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD