Menu

.      

Parlamendikohast loobuda lubanud Aunaste siiski läheb riigikokku

Maire Aunaste külastas esmaspäeval, 19. jaanuaril Võru bussijaama kohvikut, kus kõigil külastajatel ja soovijatel oli võimalik temaga vestelda ning talle küsimusi esitada. Lustakas ja rõõmsameelne Maire teenindas kliente ega pidanud paljuks vimkat visata. Pilt räägib ise enda eest, sest sõõrik riigikogu valimiskandidaadi silmis pole just igapäevane nähtus.    Foto: AIGAR NAGEL

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) nimekirjas valimistel 676 häält kogunud Maire Aunaste siiski läheb riigikokku, hoolimata ööl vastu esmaspäeva sotsiaalmeedias öeldust, et annab koha ära.

"Tere, kullakesed! Kuna ma olen keeldunud oma öisele emotsioonile kommentaare andmast, siis ütlen siinkohal ühe lausega: olen järele mõelnud, kurjad kirjad vastu võtnud, oma hinges inventuuri teinud ning aru saanud, et tagasiteed ei ole! Teen seda, mida ma tegema pean, ehk siis töötama RK 13. koosseisus," kirjutas Aunaste esmaspäeva pärastlõunal Facebookis.

Ühtlasi vabandas Aunaste nende ees, "kes lootsid, et ma sisse ei pääse või sisse ei lähe".

Ööl vastu esmaspäeva tänas Aunaste Facebookis oma toetajaid heasoovliku suhtumise eest, kirjutades ka, et ei tea, kas riigikokku pääsemine ikka on õnn. "Plaanin oma kohta ära anda," lisas ta siis.

20 PÄEVA ENIMLOETUD