Menu

.      

Kes üritas rikkuda Maire Aunaste valimispidu?

Kandle kultuurimajas toimunud Maire Aunaste valimispeol oli vaatamata väljamüüdud saalile siiski mitu pinkiderida tühjad. Foto: ANDREI JAVNAŠANSABOTEERIMINE • Maire Aunaste kahtlustab, et tema valimispidu Kandles üritasid rikkuda poliitilised konkurendid, kes broneerisid pileteid, et mitte lasta liiga palju inimesi temaga kohtuma.

Läinud reedel Kandle kultuurimajas toimunud Maire Aunaste valimispeo piletid olid küll Piletilevi kaudu välja müüdud, kuid peo alates tabas korraldajaid üllatus ja sellele järgnes nördimus. „Kuigi saal oli välja müüdud, oli keset saali neli rida tühjad,” rääkis Aunaste. „Seal ei istunud mitte ükski inimene. Täpselt sama olevat juhtunud nädal tagasi Keskerakonna peol … See tähendab, et keegi ostis – tegelikult olid need tasuta piletid, aga istekohtade pärast on vaja ikka piletid võtta – neli rida pileteid ära, et mitte lasta liiga palju inimesi minuga kohtuma.” Esmaspäeval eetris olnud TV3 uudistes nimetas ta endavastaste rünnakute taga oleva võimaliku pahalasena Reformierakonda. „Vot nii tehakse Eestis valimiskampaaniat. Proovitakse konkurente hävitada …” ütles ta.

Lisaks piletite broneerimisele selleks, et Maire austajad temaga kohtuda ei saaks, ründasid Mairet Võru kohvikus Muffi n ka libareporterid, kes küsisid temalt IRLi programmi puudutavaid küsimusi ja riputasid pärast sellest video internetti üles.

20 PÄEVA ENIMLOETUD