Menu

.      

Jüri tänaval algasid asfalteerimistööd ja Kreutzwaldi tänaval läheb valgustuse ehituseks

Käib asfaltkatte paigaldus Jüri ja Luha tänava ristmikul Maksimarketi juures. Foto: Võrumaa TeatajaTÄNAVATÖÖD • Võrus Jüri tänava raudteepoolses otsas algasid möödunud nädala keskel asfalteerimistööd, käesoleval nädalal peaks lahti minema Kreutzwaldi tänava valgustuse ehitustööd.

Kreutzwaldi tänav on praegu öösiti täiesti pime. Seda kasutavad kurikaelad, kes paar nädalat tagasi murdsid tänava ääres kolm värskelt istutatud pärnapuud. Pärnapuud on tänaseks asendatud, aga tänav on jätkuvalt kottpime. See mure peaks peatselt lahenduse saama, sest nii nagu kinnitas möödunud nädalal Võru linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja asetäitja Risto Aim, algavad juba käesoleval nädalal valgustuse ehitustööd ja nendega alustatakse just Kreutzwaldi tänavalt.

Jüri tänaval algasid möödunud nädalal ja jätkuvad sel nädalal asfaldi paigaldustööd. Tänava raudteepoolses otsas Maksimarketi juures on asfalt juba paigaldatud, taluturu juures läheb veel aega. Taluturu juures Lepa tänavast kuni Petseri tänava ristmikuni on OÜ Teearu Grupp töömehed välja kaevanud turvast kuni paari meetri sügavuselt. Turvas ja sellele paigaldatud asfalt oli põhjuseks, miks see teeosa talviti kohati lohku vajus. Neljapäevaks olid Teearu Grupi töömehed poole tänava ulatuses turba kuni savipinnaseni välja kaevanud, piiranud teeääre kilega ning valmistusid selle asendamiseks liiva ja killustikuga.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD