Menu

.      

Uuenevas Maksimarketis on avatud Võru moodsaim WC

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru Maksimarketi juurdeehitus on nii kaugel, et saab juba aimu, milline hakkab siitkandi suurim kaubanduskeskus välja nägema. FOTO: Võrumaa TeatajaKLIENTIDE NIMEL > Võru Maksimarketi uuendamise käigus valmisid linna kaasaegsemad tualettruumid. Selle kraanid ja pissuaarid töötavad automaatselt, sest on varustatud elektroonilise anduriga. Kätekuivatid on võimsad ja kuivatavad kiiresti. Üks kabiinidest on varustatud kraanikausi ja käsidušiga. Mõeldud on ka invaliididele ning väikelastele, kelle ruum on varustatud kõige vajalikuga, alustades mähkimislauast lõpetades paanikanupuga.

Ühistu juhataja Tarmo Lauringu hinnangul on ruumid ka senisest avaramad ja mugavamad. „Me mõtleme oma klientidele, arvestades nende kõiki inimlikke aspekte. Ka see on osa heast ostukogemusest, mida me soovime neile pakkuda,“ lausus Lauring.

Võru moodsaimas WCs on kasutatud palju automaatikat. Fotod: VÕRU TARBIJATE ÜHISTU, VÕRUMAA TEATAJAMõni aeg tagasi avati Maksimarketis väga ilus ja avar lillepood, apteek ning siin töötab ka kiireim ja mugavaim taaraautomaat. Maksimarketi juurdeehitus valmib sügisel.

Võru Maksimarketi juurdeehitustööd algasid oktoobris, ehitus kestab aasta ja maksab pea kolm miljonit eurot. Maksimarketi ehituse peatöövõtja on OÜ Ehitusmeister, projektijuht OÜ Rennes ja järelevalvet teostab AS Telora.

Võru Tarbijate Ühistu ligi 4000ruutmeetrine kaubanduspind kasvab kolmandiku võrra – kokku 6100 ruutmeetrini.

Sellega on Maksimarket jätkuvalt maakonna suurim kauplus.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD