Menu

.      

Kesklinna park vahutas

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Toreli meistrimehed keerasid neljapäeva hommikul vee kinni (ülemine foto). Foto: VÕRUMAA TEATAJAVEMP ❯ Kesklinna pargil on palju nimesid ja nüüd võib seda kutsuda ka vahupargiks, kuigi vahutanud on pargis olev purskkaev mõned korrad varemgi. Neljapäeva, 23. juuli hommikul kella kaheksa ajal nägid läbi kesklinna tööle ruttajad, kuidas tuul veeretas üle purskkaevu ääre tõusnud vahutorte.

Tunnike hiljem olid töömehed kohal ja alustati vahutava vee väljavahetamisega ning purskkaev suleti. Töömehed arvasid, et vembumehe leidmine ei tohiks raske olla, sest läheduses on valvekaamerad.

Vahulõbustuspark Võru südames. Foto: FACEBOOKKesklinna pargil nagu heal lapsel ikka on mitu nime. Enim kutsutakse parki kivipargiks ja virtsalaotaja pargiks, kuid ka raamatukogu pargiks, poliitikute pargiks, jõulukuusepargiks, laadapargiks …

Üpris tõsiselt tegeldi parki kuulsuste väljaku loomisega ja esimeseks kuulsuseks, kes omanimelise plaadi pidi saama, oli Paul Elken. Uudsed mõtted tekivad tavaliselt enne valimisi. Järgmise aasta augustis saab kesklinna park kümneaastaseks.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD