Menu

.      

Võrulanna Meelika Tamberg võitis konkursil „Eesti parim teenindaja 2016” kolmanda koha ja sai publiku lemmikuks

Meelika Tamberg eile hommikul  promenaadil.  Foto: VÕRUMAA  TEATAJA

TEENINDUS • Hiljuti kuulutati konkursi „Eesti parim teenindaja 2016” kolmanda koha võitjaks ning publiku lemmikuks Meelika Tamberg Tele2 Võru esindusest.

Meelika Tamberg jõudis juba piirkondlikus voorus teisele kohale. Üleriigilise konkursi kolmanda koha ning ühtlasi ka ülekaaluka publiku lemmiku tiitli pälvis Tele2 Võru müügikonsultant Meelika Tamberg 150 poolthäälega. Ta sai publiku arvates silmapaistvalt hästi hakkama klienditeenindussituatsiooni lahendamisel Kaubamajas ning võlus oma lihtsuse, siiruse ja teadlike teenindusoskustega.

Meelika Tambergile esitas žürii finaalis küsimuse: kuidas ta suhtuks tööandja soovi, et ta hakkaks kirjaklambreid müüma? „Vastasin, et suhtuksin sellesse positiivselt, õpiksin toote selgeks ja annaksin endast parima. Teenindust teen samamoodi, hoolimata sellest, mida müün,” vastas Meelika Tamberg võistlusel. Oma eeliseks peab Meelika soojust, lahkust ja siirust. „Siirust püüdsin ka võistlusel üles näidata,” rääkis Meelika, kes pani end teenindajate võistlusel proovile esimest korda.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD