Menu

.      

Vastseliinas avati jalgpalliväljak

Siim Kera Eesti Jalgpalli Liidust annab üle tänukirja uue jalgpalliväljaku projektijuhile Merlis Pajustikule. Foto: BIRGIT PETTAI

STAADIONI UUENDUS • 17. augustil toimus Vastseliina gümnaasiumi taga pidulik renoveeritud jalgpalliväljaku avamine, mis tõi avamänguks kokku nii mitmed tuntud jalgpallurid, spordisõbrad kui ka palju teisi külalisi. Teiste seas oli kohal ka Vastseliina vallavolikogu peaaegu kogu koosseisus. Avamise puhul peeti kõnesid, mängiti palli ja söödi torti.

„Kui kaks aastat tagasi mõningad hullud entusiastid mõtlesid selle staadioni siin sellisesse seisu viia, mis kannataks meistrivõistlustel mängida, siis eks mõnigi arvas, et ega sellest vist eriti asja saa, aga tänaseks on staadion olemas ja saame täiesti vabalt mängida,” ütles Vastseliina vallavalitsuse esindaja Ott Almann oma kõnes ning lubas, et valla poolt panustatakse ka tulevikus nii palju kui võimalik, et staadionit veel paremaks teha.

Varasemalt samas kohas paiknenud staadioni uuendamise ajendiks oli Eesti kolmandas liigas mängiva Vastseliina jalgpallimeeskonna soov, kes seni oli sunnitud oma mänge kodust eemal pidama.

20 PÄEVA ENIMLOETUD