Menu

.      

Sajad linlased nautisid järvekontserti

Võru linnavolikogu esimees Toomas Paur ja Võru linnapea Anti Allas koos Võru linna teenete- ja vapimärkide ning tunnuskirjade saanutega. Foto: BIRGIT PETTAI

PIDUPÄEV • 21. augustil toimus Tamula rannapromenaadil Võru linnapäevade pidulik lõpetamine, kus anti üle Võru linna teenete- ja vapimärgid, tunnustati konkursside „Kaunis kodu 2016” ja „Lilleline Võru” parimaid ning leidis aset arvuka publikuga järvekontsert.

Võru linna 232. sünnipäevale oli külalisi kokku tulnud kaugelt ja lähedalt, seda soosis ka igati ilus ja soe ilm, mida jagus terveks nädalalõpuks. Linnapäevade pidulikul lõpetamisel said sõna Võru linnavolikogu esimees Toomas Paur ja Võru linnapea Anti Allas. „Hea meel on näha arvukal hulgal kaaslinlasi ja külalisi siin Tamula kaldal,” ütles Võru linnapea Anti Allas oma kõnes, „see näitab, et Võru on tugev ja elujõuline linn, mis lausa magnetina tõmbab inimesi siia. Seda mitte ainult täna, vaid Võru linn on nii argipäeviti kui ka öösiti elu ja melu täis. Et meie armsal kodulinnal kui piirkonna tugevaimal keskusel läheks veel paremini, kutsun üles soovima talle veel midagi head,” lisas Allas, kelle eestvedamisel karjuti linna sünnipäevaks kolm korda: „Elagu!”

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD