Menu

.      

Leidlikud plaanid leevendavad toitlustusettevõtete hapukurgihooaega

  • Kirjutas Kadi Annom

Tillu perenaine Eve Veski (vasakult) ja osa personalist: Kätlin Umbleja, Elle Parisalu ning Liis Helme. Kolmapäeval oli nostalgianädala teemaks „Suusabaasis on tanstupidu!”. Foto: AIGAR NAGEL

Tillu perenaine Eve Veski (vasakult) ja osa personalist: Kätlin Umbleja, Elle Parisalu ning Liis Helme. Kolmapäeval oli nostalgianädala teemaks „Suusabaasis on tanstupidu!”. Foto: AIGAR NAGEL


Talupoest 13 aastat tagasi välja kasvanud Põlvas asuvas kohvikus Tillu ei arvata, et alati peaks lihtne olema ning kõik peaks pingutusteta tulema. Nii ütleb Tillu perenaine Eve Veski, et kui sul läheb parasjagu hästi, siis kindlasti on sellele eelnenud pingutus ja panustamine. Just seetõttu tuleb arvestada, et kui soovid, et ka edaspidi läheks hästi, siis on just paras aeg hakata panustama. Nii ei saa lubada loorberitele puhkama jäämist, kuid panustamise ja pingutamise maailmas on oluline ka see, et säiliks tegemise rõõm ja rõõm tehtust.

Nostalgianädala traditsioon

Käesoleval nädalal peeti Tillus juba mitu aastat traditsiooniks olnud nostalgianädalat. Sel aastal on kollektiiv lausa nii tubli, et peale üldteema, milleks nostalgia, on jagatud ära ka teised päevad. Nii oli näiteks kolmapäeval pidu suusabaasis ja vormid olid sportlikud. Enne seda lõid kohviku töötajad laineid lauda-Leidadena ja pärast sportlikku kolmapäeva mukiti end üles eesootavaks diskoõhtuks. Millest on aga nii vahva traditsioon alguse saanud? Perenaine Eve Veski vastab lihtsalt ja ausalt:

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD