Menu

.      

Möödunud nädalal oli Võrus kaks kullavargust

Selles Tartu tänaval asuvas poes ning poe ees kõnni- ja sõiduteel arenesid reede ennelõunal ärevad sündmused, kui naismüüjad püüdsid peatada kaks kuldketti varastanud meest. Müüjate sõnul oleks olnud tore, kui esmaspäevasest kullavargusest oleks informeeritud ka teisi kullaga kauplevaid poode.  Foto: VÕRUMAA  TEATAJA• On alust arvata, et kuldkettide varguse ja sissemurdmiskatse taga on üks ja sama inimene •

KULLAVARGUSTE NÄDAL • 2016. aasta teine täispikk nädal jääb kauaks meelde kahele Võrus kuldkettidega kaubitsevale ettevõttele. Õnnelikumalt läks ühel Jüri tänava pubil, kus tänu G4S kiirele tegutsemisele õnnestus sissetungija tabada ja politseile üle anda.

Keegi ei mäleta, et Võrus oleks ühe nädala jooksul olnud kaks kullavargust.

Esimene kullavargus

Esmaspäeva, 11. jaanuari õhtul kell 18.45 sai G4S patrull paanikahäire Võrus Jüri tänaval asuvast pandimajast. Nelja minutiga sündmuskohale jõudnud G4S patrull selgitas välja, et pandimajja oli sisenenud mees, kes palus teenindajal näidata kullast kaelaketti ja käeketti kokku väärtusega 726 eurot. Saades müüjalt mõlemad esemed, keeras mees end ümber, väljus pandimajast ning haihtus pimedusse.

Eile röövi läbi elanud pandimaja müüjat tööl ei olnud.

Sissemurdmine

Mõned tunnid hiljem, ööl vastu teisipäeva, 12. jaanuaril laekus G4Si taas häire Võrust. Seekord oli tegemist sissetungihäirega ühes Jüri tänava pubis.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD