Menu

.      

Tänavune Hauka laat justkui õnneratas

Üha enam hakkab laadal domineerima lihasaadused. Et kaup oleks maitsvam, lisatakse juurde armastust. See aga kergitab müügihinda. Pildil on keskel tööstuslikult suitsetatud seljasink ja paremal talus armastusega valminud toodang.  Ükski laat pole ilma õnneloosita. Tupperware pani oma õnneloosid välja kolm elektrita töötavat köögikombaini, mille kaks tõmmati välja esimesel päeval. Fotod: KALLE NURK

LAAT • 13. ja 14. augustil toimunud kahepäevane Hauka laat möödus justkui loosirattas.

Kas müük õnnestus ja laadaline pääses kuivalt, selles mängis kõige suuremat rolli ilm. Laupäevane hommikutund tõotas tulla kõikidele laadalistele soosiv. Ilm parajalt soe, taevas selge ja päikegi saatis kiiri laadapealinna 7500 m² territooriumile. Jaani, Kooli, Tamme, Kreutzvaldi ja Metsa põik tänavaservad oli palistatud enam kui 400 müügikohaga. Tänavu toimus Hauka laat tavakohaselt nädala võrra hiljem. Seda eeskätt seetõttu, et inimesed saaksid enne laadale tulekut kuu alguses makstavad palgad kätte vajalike sisseostude tegemiseks. Kui varasematel aastatel kulus maikuus laadaks broneeritud ala müügikohtade väljajagamiseks paari nädala ringis, siis tänavu tehti see töö paari kolme päevaga.

Registreerus ka uustulijaid

Näiteks Inpuit Valgamaalt, kelle tootevalik alates koerakuudist kuni grillmajadeni. Või siis Otepääl tegutsev metsanduse- ja haljastustöödega tegelev Ökopesa.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD