Menu

.      

Pikaajaline paberlehe lugeja Eva Andla otsustas digilehe kasuks ja võitis

Eva Andla värskelt üle antud auhinnaga kodutrepil. Taustal lehvib Tartu rahulepingu aastapäevaks heisatud lipp.  Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Sel nädalal läks kõigi Võrumaa Teataja tellijate vahel loosi ADexperdi kinkekaart, mis on nende kinkekaartidest eelviimane. Siis saame hakate telerit loosima.

Võitjaks osutus Eva Andla, kes on lehe pikaajaline tellija. Alguses tellis ta paberlehte ja proovis tasuta digilehe kampaania käigus elektroonilist väljaannet ning otsustas nii-öelda ümber kolida. „Digileht on täpselt samasugune nagu paberleht. Ma saan seda varem lugeda ja saan maal ka lugeda. Muidu olin ise maal ja leht tuli linna postkasti,” seletab Eva Andla.

Vaikne ja tagasihoidlik naine elab Võru linnas, aga käib väga tihti maale Vastseliina. „Maakodu ongi minu hobiks,” vastab Eva Andla, kui hobide kohta küsida. Varem autobaasis ja hooldajana töötanud naine peab nüüd pensionipõlve. Tal on neli last: kaks poega ja kaks tütart, kellest üks on jäänud Võrru elama, teised aga kolinud Eesti eri paikadesse.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad osaleda meie auhinnaloosis, kus jagame välja hulgaliselt põnevaid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja vähemalt pooleks aastaks. Loosimises osalevad kõik uued tellijad ja ka olemasoleva tellimuse pikendajad, samuti püsikorraldusega lugejad. Pole ka vahet, kas soovid endale soetada digi- või paberlehe, loosirattasse saab mõlemaga.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD