Menu

.      

Parimaks valvuriks nimetati Jarmo Kälvijäinen Tartu vanglast

  • Kirjutas BNS

Vanglateenistuse parim valvur 2018 on Tartu Vanglas töötav Jarmo Kälvijäinen! FOTOL: Jarmo Kälvijäinen, Aleksei Bronzov, Olavi Allase.

Vanglateenistus tunnustas reedel pidulikult parimaid vangivalvureid ja tänavu pälvis parima valvuri tiitli Tartu vangla esimese üksuse vanemvalvur Jarmo Kälvijäinen, edastati justiitsministeeriumi pressiteates.

Kolleegid iseloomustavad Jarmot kui aktiivset ja kohusetundlikku töötajat ning vanglateenistuse patriooti, kes oskab lahendada erakorralisi sündmusi, saadab kinnipeetavaid väljaspool vanglat, kuulub relvastatud üksusesse ja on ametiabi andja. Et paralleelselt tööga vanglas tegutseb Jarmo ka meedikuna, osales ta ainsa vanglaametnikuna sõjakooli poolt läbiviidud koolitusel, kus õppis lahingvälja meditsiini.

Tartu vangla direktor Raini Jõksi sõnul võib Jarmot iseloomustada kui vanglateenistuse visiitkaartika väljaspool vanglat.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD