Menu

.      

Võrumaa kutseharidus keskuse juht sattus politsei luubi alla

  • Kirjutas BNS

Võrumaa kutsehariduskeskuse direktorit Tanel Linnust kahtlustatakse kooli varale käpa peale panemises ning ebaseaduslike võtetega töötajatest vabanemises - koolipidaja haridus- ja teadusministeerium pöördus abi saamiseks politseisse FOTOD: Aigar Nagel

Võrumaa kutsehariduskeskuse direktorit Tanel Linnust kahtlustatakse kooli varale käpa peale panemises ning ebaseaduslike võtetega töötajatest vabanemises - koolipidaja haridus- ja teadusministeerium pöördus abi saamiseks politseisse, kirjutab Postimees.

Kutsehariduskeskuse endine arendusjuht Siret Lillemäe märkas 7. juulil kooli garaažide juures direktori isiklikku ja ametiautot, esimese järelkäru oli täis saematerjali. 11. juulil oli ametiautosse pandud suuremat kodutehnikat ja midagi otsiti ka kooli juurde kuuluvast puidutöötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskusest Tsenter. Nii Lillemäe kui ka mitu kutsehariduskeskuse nõunike kogu liiget palusid ministeeriumil uurida, kellele kuulub autodesse laaditud kraam.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD