Menu

.      

Eesti Tennise Liit tunnustas Võru tenniseklubisid

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

 Auhinna võttis vastu tenniseklubi liige Kristi Lain FOTO: Tenniseklubi VSOP

Eesti Tennise Liit andis 10. novembril 2022 toimunud pidulikul 2022. a tenniseaasta auhinnagalal Võru tenniseklubidele – MTÜ Tenniseklubi VSOP ja MTÜ TulevikuTähed - üle auhinna „Aasta regionaalse tennise arendaja 2022“.

Võru tenniseklubid on andnud panuse, et tennist saaks õppida, mängida ja harrastada ka Võru linnas.  Auhinda üle andnud Tennise Liidu juhatuse liige Toomas Kuum sõnas: „Võrus on kogukond, kelle näol on tegemist tõeliste tegijate ja hingeliste mängijatega.“

Tänu 2021. aastal Võru linna poolt renoveeritud tenniseväljakutele on MTÜ TulevikuTähed suurendanud erineva tasemega tenniseõppe läbiviimist, alustades pisikeste lasteaialastega ja lõpetades täiskasvanute täiendkoolitusega ning MTÜ Tenniseklubi VSOP on saanud lisaks iga-aastaselt korraldatud turniiridele korraldada ka kõrgema kategooria turniire.

Koostöö kohaliku omavalituse, erinevate organisatsioonide ja klubide vahel annab paremaid võimalusi spordiala edasi arendada ja seda arengut on märgatud. Aitäh märkamise eest!

Samal üritusel tunnustati ka Võru juurtega Sten Hiiesalu, kes võitis 2022. a  Eesti meistrivõistlustel U16 viis kuldmedalit (U16 üksik+paar+sega ja U18 paar+sega).

Võru tenniseelu elavdamise järgmiseks suuremaks eesmärgiks on tarvilik rajada sisetennisehall, mis annaks võimaluse järgmiseks arenguhüppeks..

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD