Menu

.      

Voki külas liikuvad koerad on naabritevaheliseks tüliõunaks olnud juba aastaid

  • Kirjutas Heleri Lakur

Avve talu kinnistul olev kaamerasilm on salvestanud 21. detsembril viimase pildi sellest, et koer hulgub Avve talu kinnistul ringi ajal, mil naabrid juba magavad või kui keegi seda ei näe. FOTO: Evi Kala

Miks ei saa naaber kinnistule aeda ümber ehitada?

Rohkem kui pool aastat tagasi pöördus Võrumaa Teataja toimetuse poole Võrumaal Võru vallas Voki külas Avve talu pidav perenaine Evi Kala mures, et on pidanud mitu aastat naaberkinnistu omaniku Aivar Toomi koertega võitlust, mis kuidagi ei lahene.

Korduvalt on naine pöördunud ka endise Vastseliina valla ehk praeguse Võru vallavalitsuse ning ka politsei poole. Mida aga ei tule, on lahendus.  Esialgu tundus ka toimetusele, et sellisele olukorrale peaks olema lihtne lahendus, kuid seda ei paista terendavat tänaseni. Miks on aga pealtnäha nii tühine olukord naabrikoerte pärast nii suureks paisunud?

Üle aasta asjaajamist, tolku ei midagi

Kui toimetus eelmise aasta suvel naabritega vestlemas käis, selgus, et probleeme ei ole õhus üks, vaid mitu, mille peale soovitasime naabritel omavahel lihtsalt kokku leppida.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD