Menu

.      

Eelmise nädala suurvõitjad vormistasid oma lotovõidud

  • Kirjutas BNS

Eelmisel nädal võideti Eestis kolm suurt lotovõitu ning kolmapäevaks on kõik võitjad oma võidud Eesti Lotos vormistanud.

27. veebruaril võitis Bingo loto jackpoti noor pereisa Tartust, kes ostis oma pliks-plaks võidupileti internetist. 320 843 eurot võitnud mees on enda sõnul pidev lotomängija, kes ostab iga nädal ühe pileti nii Bingo lotot, Vikinglottot kui Eurojackpot’i. Võidusumma plaanib keskastmejuhina töötav mees peamiselt nii enda kui laste tulevikule mõeldes kinnisvarasse investeerida.

Sama päeva Vikinglotto 6+0 tabamuse võitja võidusummaks oli 132 982 eurot ning võitja on pensionil olev Tallinna mees, kes ostis oma pileti samuti internetist. Vikinglottot on mees mänginud sellest ajast peale, kui mäng Eestisse jõudis ning ikka kahe mänguväljaga pliks-plaks piletiga. Võitude ja kaotuste üle on mees pidanud millimeetripaberil täpset arvestust ja tabelis on varasemast keskmisest suuremaid võite mõnetuhandest kroonist mõnesaja euroni. Mees soovib võiduraha eest osta uue auto.

Möödunud reedene, kõige suurema võidu toonud Eurojackpoti 5+1 tabamus tõi 455 563,60 eurot Tallinna pereisale, kes töötab meremehena. Mehe sõnul ostis ta pileti neljapäeval naise meeldetuletuse peale. Muidu ikka regulaarselt Eurojackpot’i mänginud mehel oli paar eelnevat nädalat mängus vahele jäänud. Internetist ostetud 10-ne reaga piletil on mehel alati üks oma valitud numbritega kombinatsioon, kuid suurvõidu tõi pliks-plaks numbrivalik. Mehe sõnul oli ta autoga teel Tallinnasse, kui saabus võidust teavitav SMS. Mees jättis auto teeäärde seisma, et sõnumit lugeda. Ja siis pidi natukese aja pärast uuesti auto teeäärde parkima, et sõnum üle lugeda – võiduteavituses olev number tundus uskumatult suur.

Rahaga plaanib mees tagasi maksta korterilaenu ja võtta pisut aega, et ülejäänud rahale kasutust leida.

20 PÄEVA ENIMLOETUD