Menu

.      

Võru keskväljak võõrustas esmakordselt linnalaata

  • Kirjutas Kadi Annom

Eile võõrustas Võrus kevadel valminud keskväljak esmakordselt laata, mida eelnevalt on peetud Vabaduse väljakul. Linnapea Anti Allase sõnul on keskväljak alles arenemas ning üsna pea plaanitakse mõnedele väljakul olevatele püsivatele kauplemislaudadele paigaldada ka varikatused või telgid. Nii nagu vajadus ette näeb. Foto: AIGAR NAGEL

Enne keskväljaku valmimist oli kõneaineks, kuidas uut platsi on mugav kasutada mitmete pidustuste ning laatade tarbeks, kus linnarahval ja ka turistidel hea koguneda ning aega veeta.

Äsja peetud Võru linna juubelipidustuste ajal täitis linnapea Anti Allase sõnul keskväljak oma eesmärki suurepäraselt. „Võru linna päevad näitasid, et meil on seda vaba ruumi siin platsil vaja. Tegemist on väljaku, mitte pargiga. Ka tänasel laadal õigustab vaba ruum end ära ja ka edaspidi koondamegi nii laadad kui muud pidustused sellele väljakule,” kinnitas Allas.

Eile peeti keskväljakul esmakordselt laata. Rahvale juba ammusest ajast tuttavaks saanud igakuine linnalaat, mis varasemalt paiknes Vabaduse väljakul, oli esmakordselt toodud keskväljakule. Laada korraldaja Sirle Sillaste on laada asukoha vahetusega rahul. „Mina olen rahul ja müüjad on samuti rahul ja külastajad on uue asukoha omaks võtnud, seda võin kohe julgelt kinnitada.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD