Menu

.      

Üldrahvalik liikumine „Eesti kaunis kodu” kestab edasi

  • Kirjutas Birgit Bettai

Võrumaa kaunite kodude omanikud, ürituse võõrustajad ja tunnustajad. FOTO: Birgit Bettai

Neljapäeval tunnustas Võrumaa Arenduskeskus Võru maakonna konkursil „Eesti kaunis kodu“ osalenud kodude omanikke. Kaks perekonda osalevad täna Eesti Vabariigi Presidendi üleriiklikul kodukaunistamise auhinnatseremoonial, mis toimub Kilingi-Nõmme Klubis.

Võru maakonna omavalitsuste koordinaatorid esitasid tänavusele „Eesti kaunist kodu“ maakondlikule komisjonile hindamiseks kokku viis objekti. Komisjon valis nende seast presidendile tunnustamiseks välja Kaie ja Kalju Kõiviku pere kodu Setomaa valla Küllätüvä külast ning Liane ja Kaido Mäesalu kodu Võru valla Umbsaare külast.

Ruusmäe Noortekoda (MTÜ Ruusmäe Noorteklubi) Rõuge vallast, Mirian ja Kaido Sild Rõuge valla Kangsti külast ning Eve Eerik Kolpakov ja Indrek Kolpakov Setomaa valla Võõpsu külast pälvisid riigihalduse ministri Jaak Aabi tänukirja ja sellega kaasneva mastivimpli. Tunnustuse andsid üle SA Võrumaa Arenduskeskuse juhatuse liige Tiit Toots ja Eesti Kodukaunistamise Ühenduse juhatuse esimees Arvi Altmäe.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD