Menu

.      

Koolikiusamist kohtab igas koolis, nii maal kui ka linnas

  • Kirjutas Kadi Annom

Kool peaks olema tarkuse ja teadmiste kogumise koht ning kooli võiks iga laps tulla alati rõõmuga, mitte hirmutunnet tundes. Positiivset energiat annavad koolis korraldatavad ühisüritused, nagu näiteks ekskursioonid, spordipäevad ning muud ettevõtmised. Pildil on jäädvustatud mõnus hetk eilsest Parksepa keskkoolis toimunud spordipäevast, mil õpilased said koos proovile panna oma sportlikud võimed. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Kooliaasta algusega tuleb rohkem päevakorda koolikiusamise probleem. Kui suvi annab sellisele tegevusele mõneti puhkust, siis sügisest on teema taas väga aktuaalne.

Kui arvesse võtta nutiajastut ja seda, kuidas kõik on interneti teel ühenduses, siis peab tõdema, et koolikiusamine laieneb aina rohkem ka vaheaegade perioodi, sest suhelda ja ka kiusata saab interneti vahendusel olenemata asukohast. Õnneks on suurenenud õpilaste, õpetajate, lastevanemate ja ametnike teadlikkus küberkiusamisest. Kurssi on end viidud laialdaste võimalustega, kuidas on tänapäeval võimalik oma kaaslasele haiget teha või ebameeldivusi tekitada. Seetõttu on kasutusele võetud ka meetmed, mis selliseid olukordi ennetada ning leevendada aitavad.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD