Menu

.      

FOTOD Kodust saadud kogemused on Kairiti elu sidunud lastega

  • Kirjutas Heleri Lakur

Kairitil praegu huvilistest lastevanematest puudust ei ole. Tema jaoks ei ole isegi probleem hoida viie kuu vanust poisslast. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Võrru elama asunud Kairit Linder (26) on kasvanud üles suures peres, kus temaga koos sirgus  veel mitu nooremat õde. Tänu lapsepõlves saadud kogemustele on noore neiu elutee viinud teda hilisemas elus samuti väikeste lastega kokku. Ideest hakata ka täiskasvanuna lastega tegelema on saanud igapäevane tegevus.

Heatahtlikkus ja pealehakkamine

Julguse ja pealehakkamisega paistab tragi neiu kohe silma, sest juba toimetuse küsimustele leiab ta aega kohe vastata. Ilmselt on tema üheks oskuseks olla vastutulelik ja kiire igas olukorras. Tema rõõmsameelne hoiak ja hooliv suhtumine kaaslasesse hakkab kohe silma. Naeratustega pole ta samuti kitsi. Kairit on oma noore ea kohta saanud hulganisti kogemusi ja püüab neid elus edaspidi rakendada. Näiteks asus ta kohe pärast Kanepi gümnaasiumi lõpetamist tööle – lapsehoidjaks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD