Menu

.      

Eestis rändav väikelinnade tänavakunstifestival tähistas viiendat sünnipäeva Võrumaal

  • Kirjutas Kadi Annom

Neljapäeval maalisid linnalaagris osalejad Antsla laululavatagust seina. Ühe korraldaja, Ita Puusepa (fotol esireas vasakult  kolmas) sõnul ei olnud linnalaagris osalemise eelduseks laitmatu joonistamisoskus. Foto: AIGAR NAGEL

Käesoleval nädalal toimus Võrumaal RUA rahvusvaheline tänavakunstifestival. Viiendat aastat peetav festival valib igal toimumisaastal külastamiseks uue Eestimaa paiga. Sel korral saadi küllakutse Võrumaalt, kus põhifookuses oli Antsla vald. „Antsla kutsus meid külla ja mis meil selle vastu sai olla.

Kohaliku omavalitsuse huvi selle festivali juures on kindlasti ka linnaruumi kunsti abil ilusamaks muutmine,” selgitab Ita Puusepp, kes on koos Salme Kulmari ja Krislin Virkusega üheks festivali korraldajaks. Puusepp lisas, et festivali lõpuks on valminud üle poolesaja seinamaali neljas Eesti maakonnas: Põlvas, Jõgeval, Ida-Virus ja Võrumaal.

Eestis rändav väikelinnade tänavakunstifestival tähistas viiendat sünnipäeva Võrumaal. FOTOD: Aigar Nagel

15 seinamaali

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD