Menu

.      

Liiga vara Lindora laadale saabunud kaupmehed paigutatakse karistuseks järjekorra lõppu

  • Kirjutas Kadi Annom

Lindora laat toob olenemata nädalapäevast 28. oktoobril alati kokku suure hulga kauplejaid ja ostjaid. Foto: AIGAR NAGEL

Veidi rohkem kui kuu aja pärast, 28. oktoobril peetakse taas traditsioonilist Lindora laata, mis on meelispaigaks saanud nii müüjatele kui ka ostlejatele.

Laadal on mitu eripära, üheks põhilisemaks see, et laat on suures jaos olnud isekorralduslik. Nii on ka müügikohad paika saanud selle järgi, et kes ees, see parema müügiplatsi omanik. Tänavu on laada korraldamises tehtud mõned muudatused, mille põhjuseks nimetab Lindora laada korraldusmeeskonna liige Ivar Traagel ennekõike ohutuse tagamist ning kulude kokkuhoidu.

Varane kohalolek

Juba aastaid on agaramad müüjad oma müügikoha kindlustamiseks end laadapaika maantee äärde sisse seadnud oktoobrikuu esimeses pooles. Kaupmees, kelle nimi on toimetusele teada ning keda igal aastal ka varajaste tulijate seas on kohatud, on laadal osalenud juba varsti ligi kümme aastat ning peab varajast kohalolekut ja head müügipaika üheks edu aluseks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD