Menu

.      

Võrumaa ettevõtjad teenuskeskuste programmis edukad

Võru Tarbijate Ühistu kaubandusjuht Taavi Karu tutvustas ühistu kogemust programmis osalemises. Foto: Võrumaa TeatajaARUTELU • Kolmapäeval Laheda vallas Tilsi poe juures asuvas kohvikus toimunud teenuskeskuste programmi teemalisel arutelul tuli välja, et Võrumaa ettevõtjad on olnud aasta aega tagasi alustatud teenuskeskuste programmi ühed tublimad. Kokku olid tulnud programmis osalenud teenuskeskuste esindajad, kes jagasid oma kogemusi.


Sänna kultuurimõisa looja ja vedaja Hendrik Noor rääkis, kuidas asutas mõisa juurde külapoe, kus saab nii ennast kui ka oma pesu pesta, raamatukogus raamatuid lugeda või internetis surfata. Sänna kultuurimõisa peremees Hendrik Noor (vasakul) tutvustab külapoe ja teenuskeskuse loomise kogemust Sännas. Foto: Võrumaa TeatajaPood on läinud edukalt käima ja toimib nii-öelda tagurpidi poena, kus kohalikud inimesed ei käi mitte ostmas, vaid toovad sinna oma kaupu müüki ning ostjad on põhiliselt kaugemalt saabunud külalised või turistid.


Noor tegi programmi juhtidele ettepaneku, et kuivõrd pood töötab maapiirkonnas halvasti, võiks kaaluda poe asemel näiteks raamatukogu rajamise toetamist.

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD