Menu

.      

Võru linna vilgas ööelu

Pidu Nooruse Kiirtoidukohviku ees.REPORTAAŽ • Võrumaa Teataja öine patrull Võru linnas üritas välja selgitada, kas kuuldused öisest lausjoomisest ja laamendamisest vastavad tõele.

„Nooruse ees urineeritakse ja kakeldakse!”

Kui kõik ausalt ära rääkida, siis linnas öist patrulli ette võtma ajendas mind turul kuuldud mureliku linnakodaniku jutt selle kohta, et 24 h lahti oleva Nooruse Kiirtoidukohviku ees läheb reede ja laupäeva öösel kell 2 lahti paras põrgu – noored ostavad seest alkoholi ning kummutavad seda otse Nooruse trepi peal, kohviku kõrval asuva korrusmaja akende all. Sekka ropendatavat ning kakeldavat nii, et veri väljas.

Ega siis midagi, ajakirjaniku kohus on probleemid üles tähendada. Teen südame kõvaks ja ei lähe reede öösel kella 00 ajal magama, nagu tavaliselt teen, vaid püsin vapralt kell 2 veel üleval. Siis tuleb mulle järele toimetuse autojuht, kellel kaasas hommikul vara üles ärkama pidanud ja seetõttu und trotsiv fotograaf ja me läheme linna peale sõitma. Ikka selleks, et vaadata, kas Võru on öösel tõepoolest nii „Chicago”, nagu räägitakse.

Tuletan veel meelde, mida mulle veel Võru kõige probleemsemate paikade kohta räägitud on.

Meenub kaebus, et Chicagost tulev lärm on nii hull, et ei lase ööklubi kõrval asuva kortermaja elanikel öösiti magada, sama häda olevat Club Tartu terrassiga. Üks meesterahvas rääkis, et on näinud, kuidas Nooruse Kiirtoidukohvikust öösel alkoholi kilekottidega välja tassitakse.

Rohkem pilte öisest Võru linnast vaata Võrumaa Teataja pildigaleriist internetis!

{jcomments lock}

20 PÄEVA ENIMLOETUD