Menu

.      

Kreutzwaldi tänava alune pinnas veetakse vana Võhandu sängi äärde

Pildil käib Kreutzwaldi tänava alt välja kaevatud pinnase vedu garaažide taga asuvale platsile. Foto: Võrumaa TeatajaVõru Kreutzwaldi tänava ehituse käigus välja kaevatav tänavaalune pinnas koos kiviprahiga veetakse vana Võhandu jõe sängi ja Roosi tänava vahele, Tallinna maantee garaažide taha.


Kohta, kuhu paarikümne aasta eest veeti isegi prügi, veab linn tänavaalust pinnast. Eelnevalt on sellelt kohalt võsa maha võetud. 
„Põhimõtteliselt on linnaelanikel võimalik sinna analoogset materjali vedada, aga selleks tuleb eelnevalt taotleda linnavalitsusest luba,” vastas linnavalitsuse avalike suhete juht Arved Breidaks küsimusele, kas linnaelanikud võivad sinna samuti oma ehitusjäätmeid vedada. „Linn veab sinna pinnast keskkonnaameti loal ja me oleme aruandekohuslased,” lisas Breidaks.


„See koht valiti sellepärast, et see on hea koht, kuhu ülejäänud pinnast vedada,” põhjendas Breidaks kohavalikut. Ta ei osanud ennustada, kas sinna on tulevikus kavas midagi peale ehitada.


Sellele kohale oli varem planeeritud Kreutzwaldi tänava pikenduse ehitus, ent linnavalitsuse info kohaselt puudub Võru linnal praegustes oludes vajadus Kreutzwaldi tänava pikenduse järele.



LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD