Menu

.      

Võru Kreutzwaldi tänava äride omanikud viha täis

Liikumine Kreutzwaldi tänaval on muutunud ehituse tõttu vaevaliseks. 	 Foto: Võrumaa TeatajaTÄNAVAEHITUS • Võru Kreutzwaldi tänava äride omanikud on vihased linnavalitsuse peale, kuna Kreutzwaldi tänava ehitus venib, samas kui Munski tänavaks ristitud Petseri tänavat juba asfalteeritakse. Olukorra tegi hullemaks äiksevihm, mis ööl vastu neljapäeva maha sadas ja muutis Kreutz-waldi tänava poolelioleva lõigu Nele Kulinaaria poe juures jõeks, kuhu voolas vesi kokku nii Tartu tänavalt kui ka ülevalt, Kesklinna kooli juurest. Keset tänavat oli ühe ööga tekkinud sõna otseses mõttes järv, millest osa voolas Kreutzwaldi tn 26 maja keldrisse, nii et kelder oli üle ujutatud ja keldri põhi üleni liivaga kaetud.

Samas kõrval asuva Kreutzwaldi 28 maja haldaja Andres Kisand oli tulnud välja olukorda kaema ja püha viha täis: „See siis ongi see Munski spaa!”

Kisand seletas, et mäletab, kuidas Võru linnavolikogu liige ja Võru Kagukeskuse omanik Meelis Munski olid lubanud kunagi spaa ehitada, kui Võru Soojus Kagukeskuse juurde soojatrassi vedas. Praeguseni seal mingit spaad ei ole, aga nüüd kerkis looduslik „spaa” otse kesklinna Kreutzwaldi tänavale.

PILDIGALERII:

Petseri tänava silla nurgakivi panek
Petseri tänava silla ehitamine
Petseri ja Kreutzwaldi ristmiku kaevamistööd

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD