Menu

.      

Kreutzwaldi tänavast linnavalitsuse kirstunael

Kui seni võis arvata, et Kreutzwaldi tänava uuendamine tuleb Võrus praegusele võimuliidule enne valimisi kasuks, siis nüüd võib sellest kujuneda ootamatult hoopis linnavõimu kirstunael. Põhjuseks on inimesele omane kadedus, sest linlased ei saa pealt vaadata, kuidas linnavõimule lähedasele ettevõtjale Meelis Munskile olulised Petseri tänav ja sild valmivad rutem kui kõigile linlastele oluline Kreutzwaldi tänav. Tekib kahtlus, et linnavõim on Munski käpa all ning talitab Munski huvides, kuidas muidu seletada, et Petseri tänaval jõuti mõne kuuga valmis teha jupp tänavat ja sild üle Koreli oja, samas kui Kreutzwaldi tänaval pole veel jõutud torusidki maha panna?


Linnavalitsusel on kahtlemata õigus öelda, et probleemi pole, sest Kreutzwaldi tänava tööde tähtaeg on järgmise aasta märts. Teisalt on see puhas demagoogia ehk häma, sest viimastel aastatel on Võru linnas märtsikuus olnud alles paks lumi maas ja mingeid tee-ehitustöid sel ajal teha ei saa. See tähendab, et tänava valmimine lükkub edasi järgmise aasta suvesse, mistõttu on tänavaäärsete elanike ja äride mure põhjendatud.


Praegune linnavalitsus on andnud vaid ilusaid lubadusi, aga täita neid ei kavatse, sest märtsikuus on ametis juba uus linnavõim ja peab praeguse võimuliidu keedetud suppi sööma hakkama. Munskile oluline tänav ja sild on vaja kiiresti ära lõpetada, sest vastasel korral võib uus linnavõim sillaprojektile kriipsu peale tõmmata, nii nagu tahtis vahepeal Võru linna juhtima asunud Anneli Oti linnavalitsus tõmmata pidurit peale linna jaoks mõttetule jäätmekeskuse projektile. Praeguseks ongi selgunud, et jäätmekeskuse rajamine oli vajalik vaid selle ehitajale – Meelis Munski ehitusfirmale AS Semuehitus. Linna elanikud peavad nüüd keskust kui taaka seljas kandma, keskuse tõttu läks linlaste prügivedu märksa kallimaks.


Mis Munskisse puutub, siis eneselegi tahtmatult on ta ühe lubaduse ometi linnaelanike ees täitnud – lubatud spaa oli neljapäeval keset Kreutzwaldi tänavat täiesti olemas.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD