Menu

.      

Võru neiu sai modellisaates oma veehirmust üle

Kairi vees. Foto: EGERT KAMENIK / INTERNETMODELLIKONKURSS TV-S ❯ Esmaspäeval oli Kanal 2 eetris „Eesti tippmodelli” käesoleva hooaja neljas saade. Oleme saadet jälgides silma peal hoidnud Võru tüdruku Kairi käekäigule saates ja jätkame sellega, sest tüdruk püsib endiselt konkurentsis. Mis seekord saates juhtus?

Surmaga silmitsi?

Saade algas sellega, et tüdrukutel tuli tõusta varahommikul – kell 6. Kohe pärast äratust mindi juba professionaalide juurde soengut, meiki, maniküüri saama. Tüdrukutel värviti seekord huuled lillakat tooni ja peagi leidsid nad end Rummu karjääris, kus asub endine vanglaosa. Võru tüdruk Kairi leidis, et see on põnev, kuid … fotosessiooni taheti seekord korraldada vee all! Kairi on ju varasemalt öelnud, et kardab vett, kas nüüd tuli tal äkki julgus või keeldus ta üldse pildistamisele minema? Õnneks viimast mitte. Enda sõnul ta hoopis keskenduski sellele, et ta ei kardaks ja suudaks säilitada rahu.

„Tean, et oskan kriisiolukordades väga hästi toime tulla. Kui mu isa oli kodus purjus, pidin kaklustega toime tulema. Minu lapsepõlv ei olnud kiita, aga see ongi mind teinud selliseks, nagu ma olen. Nii et ma ei häbene seda,” põhjendas Kairi enda kokkuvõtmist. Pärast fotosessiooni, kus tuli umbes paarikilone raskus jala otsas vette vajuda ja seal poseerida, ütles talle fotograaf Egert Kamenik: „Kui nüüd see kõrvale jätta, et sa natuke vett kurku tõmbasid, oli kõik väga ilus.”

Mitmeid tüdrukuid tuli fotograafi l sellise keerulise fotosessiooni eel rahustada, et midagi ei juhtu. Mõni tundiski end vees väga hästi, aga samas oli neid, kes sattusid kohe surmahirmu pärast paanikasse ja nutsid veel pärast sessioonigi tükk aega. Mitmed nägid pärast öösel unes, et upuvad. Kui end väga hästi ei tunne, on väga raske pildi jaoks poseerida, aga õnneks tüdruk meie maakonnast, Kairi, võttis end kokku ja kurtis pärast pildistamist ainult selle üle, et tal on külm. Vesi oli külmavõitu olnud.

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD