Menu

.      

Võrukivi volikogus kriitikatule all

Võru volikogu liige Hasso Ploomipuu (seisab keskel) eile volikogu istungil Võrukivi kinnisvaraarendust kritiseerimas.	     Foto: IRJA TÄHISMAAVOLIKOGU • Võru linna opositsionäärid ei mõista, miks loobus uus linnavalitsus ehitusettevõtte Selista Ehitus huvides oleva Kivi tänav 26 ja Ringtee 8 kinnistute detailplaneeringu keskkonnamõjude hindamisest ning tõstsid sellepärast eilsel volikoguistungil suurt kära.

Volikogu liige Hasso Ploomipuu läks isegi nii kaugele, et nimetas volikogu ees peetud kõnes Võrukivi kinnisvaraarendust ajalooliseks ülekohtuks.

Kui esmaspäevasel volikogu istungil olid kohal vaid kaks opositsionääri – Ilmar Sild ja Marko Tiisler Reformierakonnast, siis eilsel volikogu korralisel istungil oli opositsioon end taas kokku võtnud ja osales peaaegu täiskoosseisus – puudu oli vaid endine volikogu esimees Erki Saarman.

Kuus esimest päevakorrapunkti võeti läbi üsna emotsioonitult, ainsana tekitas elavamat arutelu linna 2014–2017 aastate eelarve. Linnapea Anti Allas kiitis oma eelarvet tutvustavas kõnes, et lasteaia kohatasu väheneb 2014. aasta jaanuarist 17 eurole, lasteaia- ja haridustöötajate palgad tõusevad kümme protsenti ja linna valitsuskulud vähenevad ligikaudu kümme protsenti „Aastas väheneb valitsuse kogukulu lausa umbes 14 000 eurot,” märkis ta.{jcomments lock}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD