Menu

.      

Maksimarket suurendas ökokaupade väljapanekut

Pilt on illustratiivne  Foto: MAILIT PAJUKAUBAVALIK • Maksimarketis on seoses tarbija eelistuste muutumisega suurenenud alates käesolevast nädalast ökokaupade väljapanek.

Kui varem olid ökokaubad alkoholiosakonna ligidal, siis nüüd on nad saanud loogilisema asukoha värske puu- ja köögivilja osakonna juures. „Nagu terves ühistus, nii ka Maksimarketis talitame vastavalt kohalike tarbijate eelistusi arvesse võttes,” põhjendas muutust Võru Tarbijate Ühistu juht Tarmo Lauring, „tänu sellele muudeti Võru Maksimarketis aasta alguses ökotoodete asukohta. Nüüdsest on ökotooted koondatud puuviljaosakonna juurde, et kliendid leiaksid värske puu- ja juurvilja ning ökotoodete valiku ühest piirkonnast.”


Koos ökotoodete asukoha muutmisega suurenes valik ja väljapanekupind. „Muudatused ei ole praeguseks veel päris lõppenud,” lisas Lauring, „tellimused uutele ökotoodetele on tehtud ja kaup kohe-kohe meile jõudmas. Järgmise nädala lõpuks on kõik uus kaup kohal ning siis suureneb ökotoodete ala Võru Maksimarketis veelgi, pakkudes paremat valikut ja katvust selles tootegrupis.”


Võrule lähimad ökotoodete müügikohad on Sänna kultuurimõisa iseteeninduspood ja Põlva EDU Konsumi ökokaupade riiul.{jcomments lock}

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD