Menu

.      

Turvamees eitas oma süüd ööklubist välja saadetud neiu surmas

Võrumaa TeatajaVIDEO  Võrus astus esmaspäeval kohtu ette ööklubi turvamees, kes ei tunnistanud end süüdi selles, et kamandas talvisel ajal ööklubist õue napis riietuses neiu, kes hiljem surnuna leiti.

Süüdistuse järgi täitis 36-aastane Marko 2012. aastal ööl vastu 15. detsembrit Võrus Koidula tänaval asuvas ööklubis turvatöötajana ametiülesandeid. Ööklubis viibis tugevas alkoholijoobes 18-aastane neiu, kellele Marko andis süüdistuse kohaselt korralduse ööklubist lahkuda ning saatis ta uksest välja vaatamata sellele, et neiu oli napis riietuses, ilma üleriiete ja isiklike asjadeta. Samal ajal oli väljas sellel ööl kuni kaheksa kraadi külma.

Hiljem leidis politsei noore naise surnukeha klubist 460 meetri kauguselt tühermaalt. Uurimisandmeil suri neiu alajahtumise tagajärjel.

Lõuna prokuratuur esitas Markole süüdistuse surma põhjustamises ettevaatamatusest, milles ta end aga esmaspäeval alanud protsessil süüdi ei tunnistanud.  "Kohus kuulas esmaspäeval üle kannatanu ja neli tunnistajat. Planeeritavalt jätkub istung teisipäeval tunnistajate ülekuulamisega," ütles Tartu kohtute pressiesindaja Krista Tamm BNS-ile.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD